Vacature orthodontist


Smiledent zoekt versterking!

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een bijkomende orthodontist die op zelfstandige basis minimaal 1 dag per week in Ieper patiënten kan behandelen.

Buiten een aangename werkomgeving in de voormalige muziekschool van Ieper, hebben wij een team van assistenten die jou kunnen ondersteunen tijdens de behandelingen. Onze assistenten zijn getraind in 1 op 1 assistentie aan de stoel zodat je efficiënt en comfortabel kan werken.

Een fijne werksfeer tussen de collega's en "knowledge sharing" vinden wij belangrijk. Daarom voorzien wij voor de tandartsen en specialisten iedere middag een gezonde lunch zodat er in een formele setting cases besproken kunnen worden en zodat we allemaal van elkaar kunnen leren.

Wij zijn een deel van de Mint groep die binnenkort een eigen academy zal oprichten zodat iedereen opleidingen kan volgen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Mint staat gekend als groep die de praktijken vooral wil ontlasten en de uniciteit wil behouden.

Heb je interesse? Twijfel niet en neem contact op met Charlotte Dochy 0475306693, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.